Перейти к содержанию

Откуда вы покупаете своих прокси? Where do you buy your proxies from?

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

ENGLISH:

I've spent $100 on proxies and none of them work for me so far. So I need to know which proxies work for you on Youtube.

Please tell me the website you bought your proxies from and how many viewers you usually get.

------

RUSSIAN USING GOOGLE TRANSLATE:

Я потратил 100 долларов на прокси, и никто из них не работает для меня до сих пор. Поэтому мне нужно знать, какие прокси-серверы работают для вас на Youtube.

Скажите, пожалуйста, сайт, на котором вы купили свои прокси и сколько зрителей вы обычно получаете.

Опубликовано
2 часа назад, nightzlifezz сказал:

ENGLISH:

I've spent $100 on proxies and none of them work for me so far. So I need to know which proxies work for you on Youtube.

Please tell me the website you bought your proxies from and how many viewers you usually get.

------

RUSSIAN USING GOOGLE TRANSLATE:

Я потратил 100 долларов на прокси, и никто из них не работает для меня до сих пор. Поэтому мне нужно знать, какие прокси-серверы работают для вас на Youtube.

Скажите, пожалуйста, сайт, на котором вы купили свои прокси и сколько зрителей вы обычно получаете.

get test proxy.am

Опубликовано

Proxy.am is good service mate, but today I got real bad on streaming on twitch (70 max viewers, and they drop to 10-20. It's real bad, don't know what to do), but YouTube is stable for me. Only if you are interested for YouTube. 

Опубликовано

Yeah Youtube is kind of stable for me now. I used proxy.am as well and I bought 5000 running at 50 threads for 1 day just to test. But the viewers 250-200-220-180-210-170-220 etc.

Also the the views don't rank the livestream, so its pointless. Admin has to create a solution fast because if the views don't rank then the bot is useless.

Опубликовано
1 час назад, nightzlifezz сказал:

Yeah Youtube is kind of stable for me now. I used proxy.am as well and I bought 5000 running at 50 threads for 1 day just to test. But the viewers 250-200-220-180-210-170-220 etc.

Also the the views don't rank the livestream, so its pointless. Admin has to create a solution fast because if the views don't rank then the bot is useless.

I'll see. I do not really understand the problem yet. I already wrote and wrote other users that on Youtube now there is a block of 300 spectators. If it works, then it will. No comments.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...